• Nowy
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112

    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112Kod produktu: 501112

    Opinia (0)
    321,00 zł
    Brutto

    Cyrkulator Sous-Vide dzięki któremu przygotujesz potrawy metodą długiego gotowania w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności. Precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury.

    Ilość:
    w magazynie 20 DostępnePrzedmioty
    • Polityka bezpieczeństwaPolityka bezpieczeństwa
    • Zasady dostawyZasady dostawy
    • Zasady zwrotuZasady zwrotu

    Cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126

    ProfiCook PC-SV 1126 to wysokiej jakości cyrkulator do gotowania Sous-Vide. Innowacyjna technika sous-vide stosowana jest w najlepszych, pięciogwiazdkowych restauracjach na całym świecie. Polega na powolnym gotowaniu produktów zapakowanych w woreczki próżniowe, dzięki czemu nie tracą one zapachu, smaku i koloru, a z nimi wartości odżywczych. Nie towarzyszy też temu zapach gotującego się jedzenia w pomieszczeniu. Do gotowania nie potrzebna jest już kuchenka. Wystarczy, że wypełnisz urządzenie wodą i umieścisz w niej zapakowane produkty. Dzięki zastosowaniu metody gotowania sous vide potrawy dłużej zachowują świeżość, ponieważ podczas takiego gotowania są one pasteryzowane.

    Najważniejsze cechy urządzenia do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126:

    • Technika gotowania Sous-Vide: próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności.
    • Obudowa ze stali nierdzewnej
    • Precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury (maks. Odchylenie +/– 0,5 °C)
    • Zachowuje witaminy, składniki odżywcze i aromat
    • Funkcja delikatnego gotowania, przygotowywania jogurtu i utrzymywania ciepła
    • Wyświetlacz LCD (niebieskie podświetlenie)
    • Regulacja temperatury: 45°C – 90°C
    • 72-godzinny timer
    • Pojemność: 8,5 l
    • Naczynie do gotowania (nieprzywierająca powłoka)
    • Duże okno rewizyjne w pokrywie
    • Zestaw zawiera szczypce i kratkę ze stali nierdzewnej do układania żywności przed gotowaniem
    • Zasilanie sieciowe: 230 V, 50 Hz, 520 W
    • Do pakowania próżniowego polecamy: zgrzewarkę ProfiCook PC-VK 1080


    Jedzenie jak w restauracji

    Technika stosowana jest w najlepszych, pięciogwiazdkowych restauracjach na całym świecie

    Bez dodatkowych urządzeń

    Do gotowania nie potrzebna jest już kuchenka - wystarczy urządzenie oraz zapakowane próżniowo produkty

    Zdrowe gotowanie

    Powolne gotowanie produktów zapakowanych w woreczki próżniowe sprawia, że nie tracą one zapachu, smaku i koloru, a z nimi wartości odżywczych

    Świeżość

    Dzięki zastosowaniu metody gotowania sous vide potrawy dłużej zachowują świeżość, ponieważ podczas takiego gotowania są one pasteryzowane

    Wymiary cyrkulatora:

    Wymiary (ok. szer. x wys. x gł.) i waga
    Urządzenie: 410 x 210 x 300 mm; 2.85 kg
    Opakowanie L: 450 x 230 x 330 mm; 3.0 kg

    PROFI COOK
    501112
    20 Przedmioty

    Specyficzne kody

    Napisz swoją opinię
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112

    Zobacz także

    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112

    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1112

    501112
    321,00 zł
    Brutto