• Nowy
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126

    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126Kod produktu: 501126

    Opinia (0)
    317,00 zł
    Brutto

    Cyrkulator Sous-Vide dzięki któremu przygotujesz potrawy metodą długiego gotowania w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności. Precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury.

    Ilość:
    w magazynie 16 DostępnePrzedmioty
    • Polityka bezpieczeństwaPolityka bezpieczeństwa
    • Zasady dostawyZasady dostawy
    • Zasady zwrotuZasady zwrotu

    Cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126

    ProfiCook PC-SV 1126 to wysokiej jakości cyrkulator do gotowania Sous-Vide. Innowacyjna technika sous-vide stosowana jest w najlepszych, pięciogwiazdkowych restauracjach na całym świecie. Polega na powolnym gotowaniu produktów zapakowanych w woreczki próżniowe, dzięki czemu nie tracą one zapachu, smaku i koloru, a z nimi wartości odżywczych. Nie towarzyszy też temu zapach gotującego się jedzenia w pomieszczeniu. Do gotowania nie potrzebna jest już kuchenka. Wystarczy, że do garnka z wodą, włożysz opakowane produkty, a urządzenie zaczepisz na jego ściance, w taki sposób, aby końcówka odpowiednio mocno się zanurzyła. Masz do tego oznaczenia na urządzeniu min i max. Dzięki zastosowaniu metody gotowania sous vide potrawy dłużej zachowują świeżość, ponieważ podczas takiego gotowania są one pasteryzowane.

    Najważniejsze cechy urządzenia do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126:

    • Technika gotowania Sous-Vide: próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności.
    • Obudowa ze stali nierdzewnej z miękkim ergonomicznym uchwytem
    • Precyzyjne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury (maks. Odchylenie +/– 0.5 °C)
    • Zachowuje witaminy, składniki odżywcze i aromat
    • Funkcja delikatnego gotowania, przygotowywania jogurtu i utrzymywania ciepła
    • Obieg wody: 7-8 l / min
    • Na wyświetlaczu LED pojawia sie: wybrana temperatura, rzeczywista temperatura, timer
    • Regulacja temperatury: 0°C – 90°C (w krokach co 0.5°C)
    • 99-godzinny timer
    • Automatyczne wyłączanie przy niskim poziomie wody
    • Zastosowanie do wszystkich naczyń żaroodpornych o wysokości ok. 15 cm i wyższych
    • Wbudowany uchwyt mocujący
    • Łatwy w obsłudze i czyszczeniu
    • Zasilanie sieciowe: 220-240 V, 50/60 Hz, 800 W
    • Długość przewodu: 120 cm
    • Do pakowania próżniowego polecamy: zgrzewarkę ProfiCook PC-VK 1080 - SPRAWDŹ


    Jedzenie jak w restauracji

    Technika stosowana jest w najlepszych, pięciogwiazdkowych restauracjach na całym świecie

    Bez dodatkowych urządzeń

    Do gotowania nie potrzebna jest już kuchenka - wystarczy urządzenie, garnek z wodą oraz zapakowane próżniowo produkty

    Zdrowe gotowanie

    Powolne gotowanie produktów zapakowanych w woreczki próżniowe sprawia, że nie tracą one zapachu, smaku i koloru, a z nimi wartości odżywczych

    Świeżość

    Dzięki zastosowaniu metody gotowania sous vide potrawy dłużej zachowują świeżość, ponieważ podczas takiego gotowania są one pasteryzowane

    Wymiary cyrkulatora:

    Wymiary (ok. szer. x wys. x gł.) i waga
    Urządzenie: 390 x 70 x 105 mm; 1.20 kg
    Opakowanie: 450 x 110 x 130 mm; 1.40 kg


    PROFI COOK
    501126
    16 Przedmioty

    Opis

    Model
    PC-SV 1126
    Kolor
    Srebrny
    Moc
    800 W
    Szerokość
    10,5 cm
    Wysokość
    39 cm
    Głębokość
    7 cm
    Zasilanie
    230 V, 50 Hz, 800 W

    Specyficzne kody

    Napisz swoją opinię
    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126

    Informacja o podmiotach odpowiedzialnych

    Clatronic International GmbH

    Producent

    Kraj: De

    Ulica: Industriering Ost 40

    Kod pocztowy: 47906

    Miasto: Kempen

    e-mail: info@clatronic.de

    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126

    Urządzenie, cyrkulator do gotowania Sous-Vide ProfiCook PC-SV 1126

    501126
    317,00 zł
    Brutto